Torna

Seu Electrònica

Si cerques un procediment dirigit a persones físiques i a la ciutadania en general

Si cerques un procediment dirigit a persones jurídiques, autònoms, cooperatives, associacions, fundacions, ONG?S...

Si cerques un procediment dirigit a altres administracions públiques o ens, organismes i entitats que integren el sector públic (consorcis, organismes autònoms, etc...)

Model per a garanties en efectiu per a autoritzacions professionals en Producció / Transport / Gestió de Residus

Fiança per a obtenir autorització d'activitats professionals en matèria de gestió, negociant, agent o transport de residus (Lleis 7/2022 o 8/2019)

Codi SIA

2410106

Persones destinatàries

Persones físiques i jurídiques que hagin de dipositar una fiança per a obtenir autorització d'activitat en matèria de gestió, negociant, agent o transport de residus segons les lleis 7/2022 o 8/2019 i la resta de normativa de desenvolupament.

Requisits

El Servei de Dipositaria permet la constitució de garanties en metàl·lic, mitjançant ingrés bancari o transferència. El tràmit es realitza totalment en línia, sense necessitat de personar-se a les dependències de la Dipositaria.

En el cas d'una fiança per a obtenir autorització d'activitat en matèria de residus, el procediment és el següent:

1. El Servei de Residus ha de requerir a la persona física o jurídica interessada (en endavant, la interessada) per què constitueixi una garantia definitiva, per un import calculat pel mateix Servei.

2. La interessada haurà de descarregar en aquesta pàgina el model de sol·licitud.

Es recomana consultar els models vigents, ja que són subjectes a actualitzacions.

3. La interessada ha d'emplenar i signar el model, i lliurar-lo en format pdf, amb signatura electrònica, a l'adreça de correu electrònic: dipositaria@tresorer.caib.es. Aquest tràmit no es pot fer per fax.

4. El Servei de Dipositaria efectuarà internament el tràmit de registre de la garantia i aportarà per carpeta ciutadana a la interessada dues còpies del model 801 (una per a l'administració i una per a la interessada), com també un llistat de comptes bancaris per a realitzar la transferència bancària.

5. La interessada ha de dur a terme el pagament de la garantia en qualque compte bancari del llistat.

6. La interessada ha de lliurar al Servei de Residus el model 801 «per a l'administració» i un resguard de la transferència o ingrés. No és necessari fer més tràmits amb la Dipositaria.

7. El Servei de Residus, atès la documentació aportada, podrà prosseguir amb la tramitació de l'autorització; El Servei de Dipositaria verificarà d'ofici l'ingrés als comptes bancaris i notificarà només en cas d'incidències.

8.La interessada assumirà qualsevol conseqüència derivada de mala praxis en aquest procediment, inclús penal.

Observacions

En el cas de fiances per més d'un tipus d'activitat (per exemple transport i gestió) s'ha de realitzar aquest tràmit per a cada autorització de forma independent (com també els pagaments).

Aquest tràmit no correspon a les fiances per a residus de la construcció i demolició en obres majors, les quals s'han de dipositar en els consells insulars o ajuntaments.

Òrgan Instructor

Servei de Dipositaria

Contacte

Servei o Secció responsable

Servei de Dipositaria

C/ del Palau Reial, 17. Tel.: 971177108 - Fax: 971176331

(dipositaria@tresorer.caib.es)