- El Pla, dotat amb 4,8 milions d'euros, preveu set accions i entre les novetats d'enguany s'inclouen mesures per frenar les incerteses del mercat causades pels nous aranzels establerts pels Estats...
- L’objectiu és destacar el valor gastronòmic de diverses espècies de peixos locals que tradicionalment formaven part de la cuina de les Illes Balears però actualment gairebé no es consumeixen El...
- En total, s’han repartit mil caixes d’aquest producte fresc i de qualitat. Els peixos han estat criats a les instal·lacions del Laboratori d'Investigacions Marines i Aqüicultura de l'IRFAP-LIMIA ...
Un poll de voltor negre. La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural assenyala que s'ha d'evitar entrar a les zones d'exclusió del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana i a altres...
HORARI D’OBERTURA DE LES RESERVES DE LES ZONES D’ACAMPADA Les reserves es poden fer amb una antelació màxima de 45 dies a les 20 hores, des de pernoctes a data d’entrada 27/ ...
- - Circular del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural per la qual s’adopten els criteris per a l’avaluació i l’autorització de les activitats esportives dins l’àmbit del Paratge Natural de...
En el BOIB núm. 35, de 20 de març de 2025, s’ha publicat la Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 19 de març de 2025 per la qual s’aproven les instruccions que estableixen les pautes...
Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Cuina salada àrab”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes...
Govern de les Illes Balears https://www.caib.es/pidip2front/ficha_convocatoria.xhtml?lang=ca&urlSemantica=sinicia-lexposicio-publica-del-nou-tracat-de-la-futura-linia-de-tren-de-palma-a-llucmajor
- L'Institut Balear de la Natura (IBANAT) executa les tasques de manteniment de més de 2.500 metres lineals de tancament per protegir la zona repoblada, i també la poda selectiva i la neteja del...
- El conseller Joan Simonet ha destacat que aquest tipus d'iniciatives posen en valor la qualitat d'aquest producte que, a més, ajuda a mantenir les estructures productives tradicionals, com són...
- El conseller Joan Simonet ha destacat que «és un exemple de compromís i col·laboració entre les dues administracions. L’objectiu principal és donar una estabilitat inicial als productors que...
- El conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, juntament amb els responsables de Pesca de la resta de comunitats autònomes, ha tengut una trobada amb el ministre Luis Planas i el comissari...
L’IES Marc Ferrer de Formentera ha estat el guanyador dels Premis Ibemprènjove de formació professional de grau bàsic gràcies al projecte Xeixabé, reconegut com la millor proposta emprenedora...
El 5 de maig s’obrirà el termini d’inscripció per a la formació “Sostenibilitat aplicada a l’FP”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació...
El 5 de maig s’obrirà el termini d’inscripció per a la formació “Innovació en biologia molecular”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació...
- En la inspecció, que forma part dels controls habituals que du a terme el Govern i que inclouen la vigilància sobre els productes importats de fora de les Illes, s'ha comprovat que més del 50%...
Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Anàlisi de perills i punts de control crítics a la indústria alimentària”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació...