avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Decret 48/2021 regulador del Registre balear de petjada de carboni

Decret 48/2021 regulador del Registre balear de petjada de carboni

 

 

Aquest decret té per objecte la regulació de les funcions, organització i funcionament del Registre balear de petjada de carboni creat en la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica, i adscrit a la Conselleria competent en matèria de canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears.

 

El Registre de Petjada de carboni es conforma amb la finalitat d'elaborar eficaçment el repartiment dels objectius de reducció d’emissions de CO2 a establir en els pressupostos de carboni per als sectors, subsectors i branques d'activitat econòmica afectats i definits en l'annex I del Decret.

 

  • Per a la inscripció de la petjada de carboni s’ha habilitat un tràmit telemàtic específic que està disponible en aquest enllaç. No s’admetrà altra mena d’enviament de la documentació adient per al registre a través d’altres mitjans telemàtics o presencials.

 

 

  • Es recomana consultar l’apartat de preguntes freqüents del decret (FAQs). Per altres consultes no resoltes, podeu contactar al correu registreco2@energia.caib.es

 

 

Teniu a la vostra disposició la 

  • Factors d’emissió necessaris per quantificar les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle produïts al territori de les Illes Balears l’any 2021 a l’efecte d’aplicar el Decret 48/2021, de 13 de desembre, regulador del Registre balear de petjada de carboni

Enllaços relacionats​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Imatges relacionades​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Registre Petjada carboni IB 02ca
1 / 1
Registre Petjada carboni IB 02ca

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​