avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Alumnes d’FP de l’IES Puig de sa Font participen al Salón Gourmets de Madrid

Alumnes d’FP de l’IES Puig de sa Font participen al Salón Gourmets de Madrid

El conseller d’Educació i Universitats i la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa feren costat als alumnes durant la seva demostració de cuina en directe

Alumnes IES Puig de sa Font 25 abril 2024

Alumnes del cicle formatiu de grau superior de Direcció de Cuina de l’IES Puig de sa Font de Son Servera varen tenir l’oportunitat de participar ahir, 24 d’abril, a la 37a edició del Salón Gourmets que té lloc fins avui al recinte firal Ifema de Madrid. Salón Gourmets és una fira internacional d’alimentació i begudes de qualitat i esdevé un lloc de trobada de professionals nacionals i internacionals del sector gastronòmic: restauració, hostaleria, distribució, servei de menjars i comerç especialitzat.

En aquest sentit, i gràcies a l’organització de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural del Govern de les Illes Balears, aquests alumnes varen fer a l’estand de les Illes Balears una demostració de cuina en directe elaborant un arròs bombeta amb salmorreta d’ametlla de Mallorca, crispetes de colflori i allioli d’all rostit. Aquesta recepta és de la xef Zahira Font i es pot trobar al llibre Unes illes d’arrossos, editat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural.

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera; el conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet; la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, i el director general de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, Joan Llabrés, feren costat als alumnes que hi participaren sota la supervisió del seu tutor Mateu Nicolau.

IMATGES RELACIONADES

Demostració de cuina en directe
Alumnes i tutor amb els consellers
Demostració de cuina en directe

Data d'actualització: 25 abril 2024


Comparteix