avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d’FP – CUINA SALADA ÀRAB

Activitat de formació per a professorat d’FP – CUINA SALADA ÀRAB

El termini d’inscripció és del 28 d’abril al 5 de maig de 2025 a través del Portal del personal

CUINA SALADA ÀRAB 29/04/2025

Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Cuina salada àrab”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, té una durada de 8 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Puig de sa Font (Son Servera) els dies 22 i 23 de maig de 2025.

Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de a l’IES Puig de sa Font (Son Servera).
2. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de la resta de centres.
3. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.
 
Objectius

  • Conèixer la gastronomia àrab associada als esdeveniments.
  • Aprendre els diferents tipus de farcits salats.
  • Aprendre creacions de pastisseria salada per a bufets i esdeveniments.

Termini d’inscripció
Del 28 d’abril al 5 de maig de 2025 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada per la Unió Europea (FSE+).

Documentació relacionada

CUINA SALADA ÀRAB

Comparteix