avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Activitat de formació per a professorat d’FP – ELABORACIÓ DE PA I BRIOIXERIA FERMENTADA

Activitat de formació per a professorat d’FP – ELABORACIÓ DE PA I BRIOIXERIA FERMENTADA

El termini d’inscripció és del 24 de febrer al 9 de març de 2025 a través del Portal del personal

PA 24/02/2025

Ja està obert el termini d’inscripció per a la formació “Elaboració de pa i brioixeria fermentada”. Aquesta activitat, organitzada pel Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB) del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, té una durada de 15 hores i es realitzarà de manera presencial a l’IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella de Menorca) els dies 21 i 22 de març de 2025.

Destinataris
1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de l’IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella de Menorca).
2. Altres professors de formació professional que puguin fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.
 
Objectius

  • Aprendre les tècniques de cocció del pa i la brioixeria.
  • Conèixer els diferents sistemes de fermentació.
  • Identificar els diferents tipus de farines i farciments.
  • Millorar-ne la comercialització.

Termini d’inscripció
Del 24 de febrer al 9 de març de 2025.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació finançada pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i cofinançada pel Fons Social Europeu en el Marc Financer Pluriennal 2021-2027 (FSE Plus).

Documentació relacionada

ELABORACIÓ DE PA I BRIOIXERIA FERMENTADA

Comparteix