Govern Illes Balears
Notícies
Administració
Illes
Torna
Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP)
Directori
Menú
Recerca avançada
Català
Accessibilitat
Inici
>
Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural
>
Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (irfap)
>
Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP)
> Portal veterinaris
> Programes sanitaris
Menú general
Toggle navigation
Inici
Informació general
Formació
Cursos de formació 2023
Producció agrària
Producció ramadera
Sanitat animal
Introducció
Legislació vigent
Galeria d'imatges
Portal ramaders
Sol·licitud de cròtals i duplicats
Llistats de veterinaris autoritzats
Portal veterinaris
Programes sanitaris
Tràmits i serveis
Serveis d'anàlisi
Introducció
Acreditacions ENAC
Laboratori de sanitat animal
Introducció
Serologia
Microbiologia
EET's
Parasitologia
Tipus de mostres
Col·laboració amb altres organismes
Enllaços d'interès
Laboratori de sanitat vegetal
Introducció
Anàlisis Fitopatològiques
Analítiques: aigua, sòl i fulles
Introducció
Recomanacions generals
Procediment
Models de sol·licitud
Pagament
Estadístiques agràries i pesqueres
Introducció
Estadístiques agràries
Agricultura. Sèries històriques
Ramaderia. Sèries històriques
Pesca i Aqüicultura. Sèries històriques
EXPORTACIONS i IMPORTACIONS DE LES ILLES BALEARS (2020-2022)
Publicació anual
Publicació 2022
Taules i gràfiques 2022
Publicació 2021
Taules i gràfiques 2021
Publicació 2020
Taules i gràfiques 2020
Llotja de preus
Preus porci
Preus d'oví
Altres llotges ramaderes
Històric de preus
Medi marí
Lab. Investigació Marina (LIMIA)
Reserves Marines (IB)
Galeria d'imatges
Experimentació agrícola
Introducció
Vinya
Garrover
Anàlisi qualitatiu de polpa de garrova i de la goma de garroví de diferents varietats de garrova
Comportament agronòmic de varietats locals de garrover
Ametler
Adaptació de noves varietats no comercials d'ametler
Adaptació de varietats comercials d'ametler
Varietats locals
Cessió de material vegetal
Introducció
Sol·licitud i calendari
Experimentació apícola
Efecte de l’entorn en la composició de la mel de Mallorca
Estudi de les característiques que confereixen especificitat a la mel de Mallorca
Reputació de la Mel de Mallorca
Promoció i activitats educatives
Introducció
Venda directa
Activitats a Escoles
Programa escolar
Recursos didàtics
Publicacions
Publicacions divulgatives
Publicacions cientifico-tècniques
Cultiu de vinya
Cultiu del garrover
Cultiu de l'olivera
Cultius hortícoles
Cultius herbacis extensius
Races autòctones
Sòls i residus
Recursos humans
Ofertes de feina
Programes sanitaris
PROGRAMES SANITARIS:
Salmonel·la