Família professional HOT - Hoteleria i turisme |
|
La família professional de Hoteleria i turisme es dedica a la formació de professionals especialitzats en la gestió i operació d'establiments turístics i serveis d'hostaleria. Aquesta branca abasta diversos aspectes del sector turístic, com la direcció d'hotels, restaurants, agències de viatges, guiatge turístic i serveis relacionats amb l'oci i la restauració. Els estudiants aprenen a gestionar recursos, atendre clients, dissenyar ofertes turístiques i aplicar tècniques de màrqueting per promocionar destinacions i serveis. Els formants en aquesta família adquireixen coneixements en gestió hotelera, cuina, organització d'esdeveniments, serveis de restauració i administració de serveis turístics. També s'ensenyen aspectes clau com la seguretat, la sostenibilitat, la comunicació intercultural i la gestió de la qualitat, per garantir una experiència positiva per als clients. Els professionals formats en Hoteleria i Turisme tenen una gran demanda laboral en destinacions turístiques, cadenes hoteleres, empreses de restauració, agències de viatges, i altres sectors relacionats amb el turisme. A més, poden emprendre el seu propi negoci, ja sigui gestionant un hotel, restaurant o creant una agència de viatges, aprofitant el creixent interès pel turisme i les experiències personalitzades. Informació sobre l’oferta formativa d’aquesta família professional a les Illes Balears. |
GRAUS
Certificats Professionals C
|
HOTA0108 Operacions bàsiques de pisos en allotjaments HOTR0308 Operacions bàsiques de càtering HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina HOTR0109 Operacions bàsiques de pastisseria HOTR0208 Operacions bàsiques de restaurant i bar |
|
HOTR0508 Serveis de bar i cafeteria HOTR0608 Serveis de restaurant |
||
GRAUS
Cicles Formatius D
|
HOT11 Títol professional bàsic en Cuina i restauració | |
HOT21 Tècnic en Cuina i gastronomia HOT22 Tècnic en Serveis en restauració |
||
HOT31 Tècnic superior en Gestió d'allotjaments turístics HOT32 Tècnic superior en Agències de viatges i gestió d'esdeveniments HOT33 Tècnic superior en Guia, informació i assistències turístiques HOT34 Tècnic superior en Direcció de cuina HOT35 Tècnic superior en Direcció de serveis en restauració |
||
GRAUS
Cursos d'Especialització E
|
HOT41 Curs d'especialització en Forneria i Brioxeria Artesanals HOT42 Curs d'especialització en Coordinació del personal en reunions professionals, congressos, fires, exposicions i esdeveniments |