Graus D - Cicles formatius de grau bàsic

Família professional

HOT - Hoteleria i turisme

La família professional de Hoteleria i turisme es dedica a la formació de professionals especialitzats en la gestió i operació d'establiments turístics i serveis d'hostaleria. Aquesta branca abasta diversos aspectes del sector turístic, com la direcció d'hotels, restaurants, agències de viatges, guiatge turístic i serveis relacionats amb l'oci i la restauració. Els estudiants aprenen a gestionar recursos, atendre clients, dissenyar ofertes turístiques i aplicar tècniques de màrqueting per promocionar destinacions i serveis.

Els formants en aquesta família adquireixen coneixements en gestió hotelera, cuina, organització d'esdeveniments, serveis de restauració i administració de serveis turístics. També s'ensenyen aspectes clau com la seguretat, la sostenibilitat, la comunicació intercultural i la gestió de la qualitat, per garantir una experiència positiva per als clients.

Els professionals formats en Hoteleria i Turisme tenen una gran demanda laboral en destinacions turístiques, cadenes hoteleres, empreses de restauració, agències de viatges, i altres sectors relacionats amb el turisme. A més, poden emprendre el seu propi negoci, ja sigui gestionant un hotel, restaurant o creant una agència de viatges, aprofitant el creixent interès pel turisme i les experiències personalitzades.

Informació sobre l’oferta formativa d’aquesta família professional a les Illes Balears.


GRAUS

Certificats

Professionals

C
Logo Nivell 1

HOTA0108 Operacions bàsiques de pisos en allotjaments

HOTR0308 Operacions bàsiques de càtering

HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina

HOTR0109 Operacions bàsiques de pastisseria

HOTR0208 Operacions bàsiques de restaurant i bar

Logo Nivell 2

HOTR0508 Serveis de bar i cafeteria

HOTR0608 Serveis de restaurant

GRAUS

Cicles

Formatius

D
desc_Logo_-_GB.png HOT11 Títol professional bàsic en Cuina i restauració
desc_Logo_-_GM.png

HOT21 Tècnic en Cuina i gastronomia

HOT22 Tècnic en Serveis en restauració

desc_Logo_-_GS.png

HOT31 Tècnic superior en Gestió d'allotjaments turístics

HOT32 Tècnic superior en Agències de viatges i gestió d'esdeveniments

HOT33 Tècnic superior en Guia, informació i assistències turístiques

HOT34 Tècnic superior en Direcció de cuina

HOT35 Tècnic superior en Direcció de serveis en restauració

GRAUS

Cursos

d'Especialització

E
desc_Logo_-_Nivell_2.png

HOT41 Curs d'especialització en Forneria i Brioxeria Artesanals

HOT42 Curs d'especialització en Coordinació del personal en reunions professionals, congressos, fires, exposicions i esdeveniments