LOGO CAIB
Contingut
23 juny 2022Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)09:15h

JORNADES FINANÇAMENT A SANTIAGO DE COMPOSTELA

Dia: Dijous 23
Hora: 9:15 (Inici jornades, mut imatges mitjans gràfics)
Lloc: Hotel NH Collection Santiago. Avenida Burgo das Nacións s/n. Santiago de Compostela.

La consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, participa aquest dijous a Santiago de Compostela a la 10a edició de les Jornades sobre finances autonòmiques organitzada per la Xarxa d’Investigadors en Finançament autonòmic i Descentralització financera (RIFDE) i la Universitat de Vigo, que se celebren entre dimecres i divendres i compten amb diversos responsables polítics, analistes i experts acadèmics de diverses institucions i universitats.

La consellera Sánchez intervé a una trobada amb la directora de l’Institut d’Estudis Fiscals (IEF), Cristina García-Herrera, a partir de les 10:45h d’aquest dijous. Amb posterioritat, s’emetrà una nota de premsa per part de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors.

Per part del Govern, també hi assisteix a les jornades el director general de Finançament, Xisco Oliver.

2)10:30h

NOVES AJUDES SOSTENIBILITAT INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Dia: dijous, 23 de juny de 2022

Hora: 10.30 h

Lloc: Velòdrom Illes Balears

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el director general d’Esports, Carles Gonyalons, han convocat per aquest dijous, de manera presencial i  telemàtica, els ajuntaments de les Illes Balears i representants dels consells per informar de la convocatòria d’ajuts destinats a la millora i modernització de les instal·lacions esportives de les Illes Balears en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea-Next Generation EU i lligat a la transformació digital i adaptació a la transició ecològica.

Els mitjans de comunicació interessats podran agafar imatges a l’inici de la reunió. En acabar, la consellera Fina Santiago atendrà els mitjans de comunicació per explicar el contingut d’aquesta nova línia de finançament.

3)11:00h

VISITA COFIB FALZIES
Dia: Dijous, 23 de juny
Hora: 11h
Lloc: Consorci de Recuperació de Fauna de les Illes Balears. Carretera Palma- Sineu, Km 15,400. Santa Eugènia

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, visitarà les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna de les Illes Balears (COFIB), on el personal tècnic està atenent centenars d'exemplars de falzies afectades per l'onada de calor.