LOGO CAIB
Contingut
15 setembre 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)14:32h

L'Orquestra Simfònica Illes Balears inaugura la temporada 2021-22 aquest divendres 17 de setembre, a les 20 hores, al Trui Teatre amb Nit de Broadway, en la qual el cantant Gerónimo Rauch interpretarà alguns dels musicals més famosos de Broadway sota la direcció de Pablo Urbina.

El públic gaudirà d'alguns dels fragments de reconeguts musicals com Els Miserables, Moulin Rouge, Jesucristo Superstar o El Fantasma de l'Òpera, així com de The show must go on de Queen; Candide (obertura) de L. Bernstein; Cinema Paradiso o La Missió, entre d'altres.

La Simfònica oferirà 23 concerts durant la temporada 2021-22 en tres cicles d'abonament: Auditòrium de Palma, Trui Teatre i Teatre Principal de Palma. Fins al primer concert, els abonaments estaran disponibles i també estan a la venda les entrades individuals a la web de la Simfònica (www.simfonicadebalears.com).

Gerónimo Rauch és un dels artistes de comèdia musical més internacionals amb interpretacions a El Fantasma de l'Òpera, El Metge o Jesucrist Superstar. Ha enregistrat dos discs que l'han portat a recórrer Espanya i Amèrica Llatina i ha guanyat el Premi Gardel com a millor disc melòdic per Perquè jo t'estimo, el seu últim EP.

Pablo Urbina, jove director espanyol exalumne del Real Conservatori de Londres, ja ha dirigit a Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica. Nominat en 2018 per al Premi Nestlé & Salzburg per a joves directors i semifinalista del concurs Maestro Solti, Urbina ha treballat amb músics que inclouen Bernard Haitink, Leonard Slatkin i Lionel Bringuier, i ha dirigit orquestres com l'Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, Orquestra de Cambra d'Hong Kong, l'Orquestra Nacional de Joves de Portugal l'Orchestra Vitae o l'Orquestra Simfònica Illes Balears.

2)19:30h

SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Dia: dimecres, 15 de setembre
Hora: 19.30 h
Lloc: escenari 1 (Moll de la Fusta, Barcelona)

 

La directora general de Cultura, Catalina Solivellas, assisteix a l'acte de lliurament del Premi Trajectòria 2021 a l'escriptor Biel Mesquida de la Setmana del Llibre en Català.