LOGO CAIB
Contingut
15 setembre 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per a demà AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per a demà

Actes programats

1)09:00h

MINISTRA IONE BELARRA

Dia: dijous, 16 de setembre

Hora: 9.00 h (arribada) i 9.30 h (signatura i atenció als mitjans)

Lloc: Consolat de Mar

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i la ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, assistiran a l’acte de signatura d’un conveni de transferència dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència corresponents al component 22 a les Illes Balears. A la signatura participarà també la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago.

Abans de l’acte de signatura, la ministra Belarra, acompanyada pel secretari d'Estat per a l'Agenda 2030, Enrique Santiago, serà rebuda per la presidenta del Govern al Consolat de Mar. En aquesta recepció també hi seran presents la consellera Fina Santiago, el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, i la delegada del Govern d’Espanya a les Illes, Aina Calvo.

Després d’una breu trobada, la presidenta Armengol i la ministra Belarra es traslladaran al pati del Consolat, on es farà l’acte de signatura del conveni i s’atendrà els mitjans de comunicació.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:00h

AMBAIXADORA DE ROMANIA A ESPANYA

Dia: dijous, 16 de setembre
Hora: 12.00 h 
Lloc:Consolat de Mar 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, rebrà en audiència l’ambaixadora de Romania a Espanya, Gabriela Dancau, que vindrà acompanyada del ministre conseller de l’ambaixada, Eugen Rosca, i del cònsol honorari d’aquest país a les Illes Balears, Alexandru Lazar. 

Hi haurà cobertura gràfica oficial. 

3)13:00h

DIRECTIUS BANC SABADELL 

Dia: dijous, 16 de setembre
Hora: 13.00 h 
Lloc: Consolat de Mar
 
La presidenta del Govern, Francina Armengol, rebrà en audiència al Consolat de Mar el subdirector general i director territorial Est del Banc Sabadell, Fernando Canós, acompanyat del director regional de Balears, Francisco Sales. 


Hi haurà cobertura gràfica oficial.

4)17:00h

AULES FEMINISTES EIVISSA I FORMENTERA

Dia: dijous, 16 de setembre

Hora: 17.00 h

Lloc: Espai Cultural Can Ventosa (avinguda d’Ignasi Wallis, 26), Eivissa.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la ministra de Justícia, Pilar Llop, participaran en la inauguració de les Aules Feministes d’Eivissa i Formentera 2021, que tindrà lloc a l’Espai Cultural de Can Ventosa, a Eivissa.

A l’acte assistiran també el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, i el alcalde d’Eivissa, Rafael Ruiz. Per part del Govern també hi seran presents la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i la directora de l’IBDONA, Maria Duran.

La segona edició de les Aules Feministes d’Eivissa i Formentera duen per títol «L’empoderament de les dones. Objectiu: igualtat. Història i reptes de futur en l’agenda feminista». Les jornades es desenvoluparan entre el dies 16 i 18 de setembre a Eivissa i Formentera, i comptaran amb referents feministes de l’àmbit autonòmic i estatal.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

5)18:00h

Convocatòria anul·lada

AJUTS A AUTÒNOMS I EMPRESES

Dia: dijous, 16 de setembre

Hora: 18.00 h

Lloc: seu de la UIB a Eivissa (carrer del Calvari, 1, antic edifici de la Comandància)

La presidenta del Govern, Francina Armengol, es reunirà amb representants dels agents econòmics i socials d’Eivissa per abordar la segona línia d’ajuts a autònoms i empreses.

A l’acte assistiran també el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas.

En acabar la reunió, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

6)19:30h

NOVA CONVOCATÒRIA: NIT DE L'ART

Dia: avui dijous, 16 de setembre
Hora: 19.30 h
Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca (carrer de Ramon Llull, 3, Palma)

La presidenta del Govern, Francina Armengol, visitarà avui diferents galeries d'art i altres espais artístics de Palma amb motiu de la celebració de la 25 edició de la Nit de l'Art 2021, entre els dies 16 i 18 de setembre.

Acompanyada per la directora general de Cultura, Catalina Solivellas, la presidenta començarà el recorregut a l’Arxiu del Regne de Mallorca, on visitarà l’exposició Els Ods dels Baleàrics, la qual mostra les creacions de disset artistes amb obres entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.