30 juliol 2021 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)10:30h

DIGITALITZACIÓ EDUCATIVA

Dia: divendres, 30 de juliol de 2021
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala de premsa de la Conselleria (carrer del Ter, 16. Polígon de Son Fuster)

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, presentarà aquest divendres 30 de juliol, la distribució dels més de 22 milions d'euros que es destinaran a digitalització educativa a les Illes Balears procedents dels Fons de Cooperació Territorial del Ministeri.

 

2)10:30h

VISITA CAMPANYA 'SOS POSIDÒNIA'

Dia: Divendres, 30 de juliol
Hora: 10.30h
Lloc: Platja de Sant Joan, Mal Pas. Alcúdia

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, visiten el punt informatiu de la campanya de sensibilització i educació ambiental 'SOS Posidònia', del GOB, que té com a objectiu conscienciar de la importància de la fanerògama marina per al medi natural.

3)12:00h

CONVOCATÒRIA D'AJUDES A L'ECONOMIA SOCIAL 2021

Dia: divendres, 30 de juliol
Hora: 12h.
Lloc: Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball (c/ Montenegro, 5)

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, acompanyat del director general de Promoció Econòmica i Economia Social, Manel Porras, explicarà les diferents línies d'ajudes de 2021 dirigides a les empreses de l'Economia Social de les Illes Balears, com son les associacions cooperatives o les empreses d'inserció laboral.

4)12:00h

NOVA TEMPORADA ORQUESTRA SIMFÒNICA

Dia: divendres, 30 de juliol
Hora: 12 hores
Lloc: Sala de premsa de Ca n'Oleo (C/Almudaina, 4, Palma)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, presentarà la nova temporada de l'Orquestra Simfònica Illes Balears amb els concerts i els programes previstos per a 2021-2022. 

També hi assistiran el gerent de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears, Pere Malondra, i el director titular de l'Orquestra, Pablo Mielgo.

5)13:00h

COVID-19

Dia: divendres, 30 de juliol

Hora: 13.00 h

Lloc: sala de premsa Conselleria de Salut i Consum (pl. d’Espanya, 9, Palma)

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, i la directora assistencial del Servei de Salut, Eugènia Carandell, avaluaran la situació epidemiològica i assistencial derivada de la pandèmia de SARS-CoV-2, així com el procés de vacunació contra la COVID-19. La roda de premsa serà presencial i es garantiran les mesures de seguretat per a tots els assistents: es mantindrà la distància social de 2 metres i hi haurà mascaretes i gels higiènics per a la neteja de mans.

La compareixença també es podrà seguir a través del servei de reproducció en línia d’IB3 a IB3.org/directe. Els interessats poden remetre les preguntes a través del gabinet de comunicació de la Conselleria.