LOGO CAIB
Contingut
22 juliol 2021Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per a demà PPrevisions

Previsions per a demà

Actes programats

1)11:30h

VALORACIÓ OPOSICIONS

Dia: divendres, 23 de juliol de 2021
Hora: 11.30 hores
Lloc: sala de premsa de la Conselleria (carrer del Ter, 16. Polígon de Son Fuster)

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat de la directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, i de la cap del departament de Provisió Educativa, Maria Antònia Alzamora, presentarà les dades corresponents al final del procés de concurs oposició docent de les Illes Balears.

2)11:30h

CONFERÈNCIA SECTORIAL DE CULTURA DEL MINISTERI DE CULTURA

Dia: divendres, 23 de juliol
Hora: 11.30 hores
Lloc: Claustro de los Jerónimos del Museo Nacional del Prado (accés per la Puerta de los Jerónimos) C/Ruiz de Alarcón, 23

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, participa en la XXIX reunió del Ple de la Conferència Sectorial de Cultura. Es tracta de la primera ocasió en la qual el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, es reuneix amb els consellers de les Comunitats Autònomes i també la primera reunió presencial del ple de la Sectorial de Cultura des de l'inici de la pandèmia.

Durant la reunió s'abordarà la distribució territorial dels crèdits del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l'Economia amb càrrec al Ministeri de Cultura i Esport gestionats per les Comunitats Autònomes i Ceuta i Melilla.

3)12:00h

COVID-19

Dia: divendres, 24 de juliol

Hora: 12.00 h

Lloc: sala de premsa Conselleria de Salut i Consum (pl. d’Espanya, 9, Palma)

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, i el president del Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears, Antoni Real, informaran sobre el protocol per a la dispensació de test d’autodiagnòstic a les oficines de farmàcia. La roda de premsa serà presencial i es garantiran les mesures de seguretat per a tots els assistents: es mantindrà la distància social de 2 metres i hi haurà mascaretes i gels higiènics per a la neteja de mans. La compareixença es podrà seguir a través del servei de reproducció en línia d’IB3 a IB3.org/directe. Els interessats poden remetre les preguntes a través del gabinet de comunicació de la Conselleria.

4)12:00h

SANCIONS ANTI BOTELLADA

Dia: Divendres, 23 de juliol de 2021
Hora: 12:00 hores
Lloc: Sala de premsa de Ca n'Oleo. C/ de l'Almudaina, 4. Palma. 

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, la Delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo, el batle de Palma, Jose Hila, i el president de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears, Toni Salas, oferiran una roda de premsa per analitzar la nova normativa contra la botellada i els operatius prevists, en el marc del Pla Territorial de Protecció Civil de les Illes Balears, PLATERBAL. 

5)12:00h

MILLORES SERVEIS TIB

Dia: Divendres 23 de juliol 2021
Hora: 12h
Lloc: Ajuntament de Santanyí

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí acompanyat de la batlessa de Santanyí, Maria Pons, el director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu i el gerent de CTM, Maarten van Bemmelen, presentarà demà a Santanyí les millores del servei al municipi. En acabar les declaracions als mitjans es visitaran les parades de "Santanyí nord".

6)12:15h

PRESENTACIÓ PROJECTES SOLBAL MENORCA 

Dia: divendres, 23 de juliol
Hora: 12.15 h
Lloc: camí de Trepuconet, es Castell (https://goo.gl/maps/mgjfis3AHNHFBoyA8)

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, presenta la inversió prevista a Menorca a través de projectes d’energia renovable finançats pel SOLBAL 2.

L’acte comptarà amb la presència del conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca i president del Consorci de Residus i Energia, Josep Juaneda; la batlessa des Castell, Joana Escandell; el director general d’Energia i Canvi Climàtic, Pep Malagrava, el director gerent de l’IBE, Ferran Rosa, i la directora insular Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca, Irene Estaún.

El programa SOLBAL 2 és un programa d’ajuts gestionat per l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi Energètic (IDAE), que està dotat amb 18,7 milions de fons FEDER que es destinaran a reforçar l’estratègia d’electrificació de l’arxipèlag amb energies verdes, amb especial èmfasi en la fotovoltaica.

7)13:30h

LLIURAMENT DISTINTIUS COMERÇOS EMBLEMÀTICS MENORCA 

Dia: divendres, 23 de juliol
Hora: 13.30 h
Lloc: recinte firal de Maó (c. Alqueria Cremada, s/n. Maó)

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, presenta la web www.emblematicsbalears.es, que recull tota la informació dels comerços catalogats fins al moment d’arreu de les Illes Balears, i lliura els distintius als establiments d’Alaior i Ferreries, municipis de Menorca adherits al projecte.

L’acte comptarà amb la presència del director general de Comerç, Miquel Piñol; el conseller d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca, Josep Pastrana; la directora gerent de l’IDI, Mariona Luís; el batle de Maó, Héctor Pons; el batle d’Alaior, José Luis Benejam; la batlessa de Ferreries, Joana Febrer, i representants dels comerços d’Alaior i Ferreries.

El projecte Emblemàtics Illes Balears neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius d’aquest projecte és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus establiments emblemàtics.