4 maig 2021 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per a demà PPrevisions

Previsions per a demà

Actes programats

1)10:00h

CAMPANYA DONACIÓ DE SANG

Dia: dimecres, 5 de maig
Hora: 10 h
Lloc: Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (Carrer de Gremi de Forners, 4. Palma) 

La Conselleria d’ Afers Socials i Esports, a través de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), i en col·laboració amb el Banc de Sang de les Illes Balears inicia la campanya Carnet Jove Treu el Millor de Tu per incentivar la donació de sang entre el jovent. Amb aquest motiu, el proper dimecres, dia 5 de maig, se celebrarà la primera jornada de donació de sang de la campanya en el Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears, amb la participació del ciclista Joan Reinoso i dels nedadors Xavi Torres i Marc Sánchez.

Hi assistiran el director de l’IBJOVE, Sebastià Lliteres i el gerent del Banc de Sang, Ismael Gutiérrez Fernández.

El repte d’aquesta jornada és obtenir 40 bosses de sang i incentivar els joves illencs a fer-se donants i participar de la iniciativa.

2)10:30h

NOU BAIXADOR TREN INCA

Dia: Dimecres 5 de maig
Hora: 10.30 hores
Lloc: Parada de busos  Inca-Llevant (devora del camp de futbol del Club Esportiu Constància)

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i el batle d'Inca, Virgilio Moreno, presenten el projecte de baixador de tren d'Inca que s'ubicarà devora la parada de busos Inca-Llevant i el camp del Club Esportiu Constància . Aquest baixador permetrà sumar a l'estació de tren un nou punt d'accés al tren dins la ciutat. A l'acte hi participaran també el director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jamume Mateu; el gerent d'SFM, Mateu Capellà; la primera tinent de batle d'Inca María del Carmen Oses; el regidor Andreu Caballero, i el director de gestió de l'Hospital Comarcal d'Inca, Francesc Ferrer. També hi seran presents representants del Club Esportiu Constància.

 

3)12:00h

DADES AFILIACIÓ I ATUR ABRIL

Dia: dimecres, 5 de maig
Hora: 12.00h
Lloc: seu de la conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball (carrer Montenegro, 5)

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i el director de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, presenten en roda de premsa les dades d'afiliació i atur del mes d'abril.

La roda de premsa serà presencial i es respectaràn totes les mesures de seguretat. També es retrasmetrà per streaming a través del portal web http://ib3.org/directe.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 619 189 477 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

4)12:00h

PARTITURES HABITADES

Dia: dimecres, 5 de maig
Hora: 12 hores
Lloc: sala de premsa de Ca n'Oleo (Almudaina, 4)

La directora general de Cultura, Catalina Solivellas, i la directora d'Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma, Imma Prieto, presenten 'Partitures habitades', la tercera sessió d''I-CorDes. Institut de Corpologies Deslocalitzades', programa pioner i innovador a les Illes Balears, promogut conjuntament per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears i Es Baluard Museu, que respon a una sèrie de demandes del sector de les arts escèniques.

El programa té com a objectiu reflexionar sobre la relació entre el cos, el text i el so.

També hi assistiran la coreògrafa Mariantònia Oliver i el músic Jaume Manresa. 

 

5)12:30h

Actualització

NOVA CONVOCATÒRIA

VACCINACIÓ MASSIVA

Dia: dimecres, 5 de maig

Hora: 12.30 h

Lloc: entrada principal del poliesportiu Germans Escalas (carrer Mare de Déu de Montserrat, 62, Palma)

Avui es posen en marxa set noves línies de vaccinació al poliesportiu Germans Escalas que permetrà multiplicar per tres el nombre de dosis administrades. Aquest augment de línies es farà efectiu a tots els punts de vaccinació massiva de les Illes Balears. Després de fer un recorregut per les instal·lacions s'atendrà els mitjans de comunicació.