4 maig 2021 <10aL>Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Continua oberta la convocatòria de Fira B! per als artistes que vulguin participar en l'edició de 2021 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Continua oberta la convocatòria de Fira B! per als artistes que vulguin participar en l'edició de 2021

El mercat professional de música i arts escèniques se celebrarà enguany de l'11 al 14 de novembre

Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, organitzat per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, manté oberta fins aquest divendres 7 de maig la convocatòria per inscriure's a l'edició d'enguany que se celebrarà de l'11 al 14 de novembre.

La convocatòria artística per inscriure's està oberta a propostes de les Illes Balears. Això no obstant, la programació inclourà artistes de fora, fruit d'intercanvis amb altres comunitats o països, per tal de fomentar la reciprocitat. Com a exemple, a Fira B! 2021 tindrem la companyia de dansa Lali Ayguadé, que hi presentarà el muntatge Underneath. També es comptarà amb els guardonats d'Art Jove 2019 de Música i de Dansa, així com la guanyadora del Concurs Pop Rock 2020, Sofia.

Es pot accedir a les bases i als formularis a través de l’enllaç següent: http://www.firab.org/ca/p/com-actuar/

L'única limitació pel que fa a gènere artístic és que Fira B! no programa espectacles infantils o familiars. Les bases també diuen que es valorarà positivament les propostes d'arts escèniques basades en autors/coreògrafs de les Illes Balears, i per a les de música, es valora que incloguin repertori propi o de compositors de les Illes.

Dos comitès seleccionaran les propostes que formaran part de FiraB! 2021. Els membres del comité de música són: Maria Lladó (Institut Ramon Llull), Pep Tur (Ajuntament d'Eivissa), Mark Van Schaik (InJazz, Països Baixos), Naiara Lasa (Sala Apolo), Alexandra Archetti (Oslo World, Noruega) i Martyna Markovska (Institute of Culture Katowice / Europe Jazz Network, Polònia).

D'altra banda, els experts que seleccionaran les propostes d'arts escèniques són: Marionna Betriu (TNT), Anna Giribert (FiraTàrrega), Toni Casares (Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia), Ariadna Miquel (GRANER - Centre de creació de dansa i arts vives), Giulia Poltronieri, (Teatres del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa) i Stéphane Segreto-Aguilar (ARTCENA, Centre national des arts du cirque, de la rue et du théâtre / Circostrada, França).