4 maig 2021 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Agenda de la presidenta per avui AAgenda de la Presidenta

Agenda de la presidenta per avui

Actes programats

1)10:00h

PLE DEL PARLAMENT

Dia: dimarts, 4 de maig

Hora: a partir de les 10.00 h

Lloc: Parlament de les Illes Balears

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assistirà al Ple del Parlament, en què respondrà a les preguntes formulades pels grups parlamentaris a la sessió de control.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

2)12:30h

PLA DE REACTIVACIÓ TURÍSTICA

Dia: dimarts, 4 de maig

Hora: 12.30 h

Lloc: Capella del Consolat de Mar

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, presentaran aquest dimarts al Consolat de Mar el Pla de Reactivació Turistica.

També hi seran presents els presidents dels consells insulars de Mallorca, Menorca i Eivissa; la director general de Turisme, Rosana Morillo, i membres de l’Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

A l’acte hi assistiran representants del sector turístic com ara HABTUR-Balears, AVIBA, la Federació Hotelera de Mallorca, la Federació Empresarial Balear de Transport i els sindicats CCOO i UGT.

La compareixença es podrà seguir també pels canals de les xarxes socials Youtube i la pàgina web del Govern de les Illes Balears. Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 650 74 02 68 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.

3)17:45h

AJUDES SECTORS PRODUCTIUS EIVISSA

Dia: dimarts, 4 de maig

Hora: 17.45 h

Lloc: seu del Consell Insular d’Eivissa (Avinguda d’Espanya, 49)

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, es reunirà amb representants dels sectors productius de l'illa per tractar les novetats en la convocatòria d'ajudes directes a empreses i autònoms.

Per part del Govern també hi assistirà el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí.

En acabar la reunió, s'atendrà els mitjans de comunicació.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.