torna

Detall de la notícia

Imatge 4552051

Negueruela valora la situació de Cales de Mallorca al costat del batle i els agents econòmics de la zona

El conseller es desplaça al Llevant de Mallorca per a conèixer in situ la realitat d'aquest destí

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s'ha desplaçat aquest divendres a Calçs de Mallorca, on ha desenvolupat una jornada de treball en la qual ha valorat la situació econòmica, turística i laboral del municipi al costat del batle de Manacor, Miquel Oliver, i els agents econòmics de la zona.

Durant la jornada, el conseller ha realitzat una visita a aquesta zona turística per a conèixer la realitat d'aquest destí, que a l'igual de la resta de llocs vacacionals de les Illes Balears, està sofrint les conseqüències de la pandèmia provocada per la COVID-19. Al llarg del passeig, que s'ha prolongat aproximadament per una hora, tant el conseller com la resta dels assistents han visitat alguns dels llocs més turístics de Cales de Mallorca.

Més tard, Negueruela s'ha reunit amb el batle de Manacor i els agents econòmics de la zona, que han pogut traslladar-li al conseller les necessitats per les quals travessa el destí i les millores que podria afrontar a curt, mitjà i llarg termini.

El conseller ha expressat en la reunió la necessitat d'impulsar el destí i fomentar al màxim la coordinació entre totes les administracions de cara a afrontar el reinici i la recuperació de l'activitat turística al més aviat possible, quan les xifres d'incidència epidemiològica ho permetin i sempre de la manera més segura possible, tant per a residents, com per a treballadors i visitants.

A la trobada han assistit, a més de Negueruela i el batle de Manacor, Miquel Oliver, la delegada d'Urbanisme de la ciutat, Nuria Hinojosa, el delegat de la zona costanera, Sebastián Nadal, la delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, la presidenta de l'associació hotelera de s’Illot, Susana de Juan, el president de l'associació de Cales de Mallorca, Joan Ramon Pol i la presidenta de l'associació de comerciants de Cales de Mallorca, Maria Antònia Llull.