vuelve

Detalle de la noticia

Imatge 4052286

L'Ajuntament de Sant Joan posa en marxa la rehabilitació de l'edifici dels Fossers de Consolació

El projecte presentat al Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics pretén realitzar l'execució de les obres que permetran rehabilitar aquest annex del conjunt d'edificacions que formen el Santuari de Consolació de Sant Joan.

L'execució dels treballs està prevista per a l'any 2020 i consistiran en la reparació de les deficiències observades al llarg dels darrers anys, les quals han motivat el tancament durant tant de temps. Es reformarà tota la coberta de l'edifici i es reforçarà l'estructura. Es milloraran les cel·les i s'instal·laran nous serveis per als usuaris, fent tasques de neteja i adequació de tot l'espai, procurant no fer malbé els elements patrimonials existents. 

D'entre els nous usos que es donarà a l'edifici dels Fossers de Consolació, es proposa l'habilitació d'un nou alberg, sense descartar-hi d'altres possibilitats i espais per a activitats dels veïnats de Sant Joan i visitants del municipi.

El pressupost apuja a un total de 158.879,41 €, del qual el Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics col·labora amb un finançament de fins el 80%.