torna

Detall de la notícia

Imatge 1996841

La directora del SOIB ha visitat Creu Roja per conèixer els programes d'ocupació que desenvolupa l'entitat

La directora del Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB), Francesca Ramis, ha visitat Creu Roja per conèixer els programes d’ocupació que desenvolupa l’entitat a les illes

L’objectiu de la visita ha estat donar a conèixer a la directora l’àrea completa d’Ocupació de Creu Roja a les Illes Balears, amb una descripció detallada dels programes d’ocupació i una visita als projectes que s’hi duen a terme.

Així mateix, Creu Roja Illes Balears li ha presentat els resultats obtinguts per l’Àrea d’Ocupació en l’exercici 2013 per als col·lectius vulnerables i l’enfocament als nous reptes en matèria d’ocupació per a aquests col·lectius, sobre la base de la filosofia de l’entitat que és fer costat a les persones vulnerables a través d’accions de caràcter preventiu, assistencial, rehabilitador i de desenvolupament.

La Creu Roja, juntament amb el SOIB, desenvolupa projectes d’inserció sociolaboral a les Illes Balears, especialment pel que fa al col·lectiu de joves, amb dispositius que atenguin les seves necessitats específiques. Fruit d’aquesta col·laboració és, d’una banda, l’augment del nombre d’accions formatives adreçades als joves a través del Programa de Garantia Juvenil, finançat pel Fons Social Europeu (FSE), que està previst ampliar tant a Palma com a Eivissa, i, d’altra banda, la implementació d’un programa d’acompanyament a la inserció per a col·lectius vulnerables a Menorca.

Per acabar la trobada, han exposat a Francesca Ramis la proposta de col·laboració pel que fa als Fons Socials Europeus que ha preparat Creu Roja Espanyola i la seva repercussió a les Balears.