EUROSKILLS 2010: CHRISTIAN ETTER, REPRESENTANT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DE LES ILLES BALEARS, ENTRE ELS MILLORS D’EUROPA.

La formació professional de les Illes Balears demostra una vegada més estar entre les millors d’Europa. Així ho demostra el fet que l’alumne Christian Etter ha quedat en quart lloc, i ha aconseguit el diploma d’excel•lència a l’skill de Servei de restaurant al Campionat Europeu Euroskills 2010, celebrat a Lisboa del 8 al 12 de desembre. La participació en aquest skill, juntament amb l’skill de Cuina, ha estat la més nombrosa de tots els skills, amb la participació de 18 països.

Christian Etter

Christian Etter, alumne d’FP de l’IES Juníper Serra, va ser seleccionat a la competició autonòmica Balearskills 2009 per representar la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a la competició Spainskills 2009, on va guanyar la medalla d’argent, que el classificà per participar al campionat Euroskills 2010.

La Direcció General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent ha donat suport a la preparació del nostre alumne que, juntament amb el professor Joan Miquel Marroig, han participat a diferents jornades de preparació per al campionat europeu.

La participació espanyola a la competició Euroskills 2010, amb 17 alumnes procedents de diverses comunitats autònomes, ha aconseguit 6 medalles: tres d’or, dues d’argent i una de bronze, a més de cinc diplomes d’excel•lència, dels quals dos corresponen al nostre alumne Christian Etter: un en l’skill de Servei de restaurant i l’altre al treball en equip de Cook & Serve.

Des de la Direcció General de Formació Professional animam tots els alumnes i professors a participar a la propera competició Balearskills 2011, que es durà a terme durant els dies 24, 25 i 27 de gener. El termini d’inscripcions és fins dia 15 de desembre.